Over

Wij komen uit zwolle en daar zijn we trots op. De Wijndragers zijn opgericht in de historische stadstoren welke onderdeel was van deoude vestingwal van zwolle. In de middeleeuwen was hier het gilde der Wijndragers gevestigd. Daar ontleent de Wijndragers dan ook haarnaam aan.

We zijn opgericht in 1983. We maken dus al ruim 35 jaar mosterd. Zwolse mosterd wel te verstaan. Ons icoon.

Ons verhaal

Samen genieten van eten, delen van verhalen en maken van nieuwe herinneringen is wat eten met ons doet en waardoor wij zeggen dateten ons verbindt.

Wij weten hoe we eten smaak kunnen geven door onze ervaring als koks. Met meer dan 35 jaar culinaire ervaring in de keuken weten wijhoe we eten kunnen verrijken en mogen wij ons met recht een specialist noemen op dit gebied.

We laten je graag ontdekken hoeveel er nog te genieten valt. Omdat jij je tafelgenoten het beste wil geven en ze wil blijven verrassen metmooie, bijzondere smaak combinaties. Daar horen onze mosterds en dressings zeker bij!

Geheim recept

De bijzondere smaak en structuur zijn de signatuur van DeWijndragers en terug te vinden in de gehele range.Ons eigen geheime mosterdzaad recept - SWOL - genaamd, iseen unieke receptuur dat wij sinds 1983 zelf vervaardigen. Ditmaakt het unieke smaakkarakter en de lekkerste mosterd!

Liefde voor eten!